Tornipolku 3 A 2, 51900 JUVA

Putkiremontti

Putkiremontti Etelä-Savo

Putkiremontti

Putkiremontit Juvalta koko Pohjois- ja Etelä-Savon alueella

Ovatko kotisi putket käyttöikänsä päässä? Putkiremontti kannattaa teettää ennen suurempien ongelmien, kuten vesivahingon, syntymistä. Helpoimmalla pääset, kun kutsut LVI Tomi Hämäläisen tekemään ilmaisen kartoituksen kotiisi tai vaikkapa kesämökillesi. Annamme arvion käyttövesi- ja lämmitysverkostoremontin tarpeesta ja halutessasi myös reilun tarjouksen itse remontista. Palvelemme omakotitalojen omistajia Juvan seudulta koko Pohjois- ja Etelä-Savon alueelle.

 

MILLOIN ON PUTKIREMONTIN AIKA?

Yleinen ohjenuora on, että kun talollasi tai sen putkilla on ikää yli 25 vuotta, on aika toimia. Pelkkä ikä ei kuitenkaan kerro kaikkea. Mitä vanhemmat tai huonommassa kunnossa putket ovat, sitä suuremmaksi vuotojen ja vesivahinkojen riski kasvaa. Mikäli putkistossa on jo ollut pieniäkin vuotovahinkoja, remonttitarpeen kartoitus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.

 

PUTKISANEERAUS LAADUKKAASTI, NOPEASTI JA KESTÄVIN TULOKSIN

Omakotitalon putkiremontti edellyttää tekijältään kattavaa osaamista sekä riittävää kokemusta – onhan jokainen kohde erilainen. Meiltä löytyvät sekä ammattitaitoiset ja kokeneet tekijät että oikeanlaiset työvälineet ja -menetelmät laadukkaan remontin toteuttamiseen. Työskentelemme tehokkaasti, mutta laadusta tinkimättä aina suunnitteluvaiheesta viimeisteltyyn ja siistittyyn lopputulokseen asti.

 

ENSIMMÄINEN ASKEL: MAKSUTON KARTOITUSKÄYNTI

Kartoituskäynti on sinulle vaivaton ja täysin ilmainen tapa selvittää kotisi putkiston tilanne. Kuntoarvion lisäksi saat meiltä kattavasti tietoa siitä, miten käyttövesi- ja lämmitysverkostoremontti kannattaa toteuttaa, mitä tulee huomioida ja mikä on putkiremontin hinta.
LVI Tomi Hämäläinen palvelee asiakkaitaan Juvan seudulta ympäri Savon. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kutsu arviointikäynnille!

 

Ota yhteyttä ja varaa kartoituskäynti!

Pyydä tarjous!

tai jätä yhteydenottopyyntö!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
9 + 11 =