Tornipolku 3 A 2, 51900 JUVA

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput Juva

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput asennettuna Juvan alueella

Ilmalämpöpumpuissamme on kattavasta valikoima laadukkaita tuotteita kotiin tai toimistoon. Toimitamme laitteet paikanpäälle ja asennamme ne paikalleen. Panasonic ilmalämpöpumpuissa on sisäänrakennettu wi-fi ohjausjärjestelmä

 

YLEISTÄ TIETOA ILMALÄMPÖPUMPUISTA

Ilmalämpöpumppu on järkevä ratkaisu!

Voit säästää helposti ainakin neljänneksen ja parhaimmillaan jopa 50 % omakotitalon energiakuluista. Summa kasvaa koko ajan euromääräisesti, sillä ilmastotalkoiden ja verotuksen kiristymisen vuoksi energian hinta kipuaa kaiken aikaa korkeammalle.

Lämpöä ilmasta, ilmaiseksi

Laite kerää lämpöä ulkoilmasta ja siirtää sitä kylmäaineen välityksellä asuntoon. Ulkoyksikön höyrystin sitoo lämpöä, ja sisäyksikön lauhdutin nesteyttää höyryn ja luovuttaa sitten lämmön sisäilmaan. Tehokas lämpöpumppu tuottaa lämpöä jopa 25 asteen pakkasessakin.

Jäähdytys tuo mukavuutta

Jäähdytyskäytössä laite toimii päinvastoin, lisäksi jäähdytykseen kuluu huomattavasti vähemmän energiaa kuin lämmityksessä säästyy. Tehoa tarvitaan ainoastaan asumisen tuottaman hukkalämmön kumoamiseen. Esimerkiksi tavallisen omakotitalon jäähdyttämiseen 30 asteen hellesäällä 24-asteiseksi maksaa suunnilleen vain 50 senttiä vuorokaudessa.
Olemme luvanvarainen rekisteröity kylmälaiteliike.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous!

tai jätä yhteydenottopyyntö!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 3 =